Zorgaanbod Huisartsen om de Hoek
Header afbeelding
Huisartsen om de Hoek
Bremstraat 5 1031EK
Amsterdam

Zorgaanbod Huisartsen om de Hoek

Het zorgaanbod van onze praktijk bestaat uit de eerste opvang van alle gezondheidsklachten. Voor veelvoorkomende klachten bestaat het aanbod uit diagnose en behandeling. Bij een minder voorkomende klacht verwijst onze praktijk door naar de tweede lijn, bijvoorbeeld een specialist in het ziekenhuis. Tijdens de avond-, nacht- en weekenddiensten kunnen onze patiënten terecht bij de huisartsenposten Amsterdam.

Spreekuur

Van 8.00 tot 10.30 uur en van 14.00 tot 16.00 uur is er een spreekuur op afspraak. U kunt online of via de assistente een afspraak maken. Voor een afspraak voor dezelfde dag vragen wij u voor 11.00 uur ’s ochtends te bellen.

Let op: we hebben géén inloopspreekuur meer.

Telefonisch spreekuur

We hebben een terugbelspreekuur. De huisarts belt u terug tussen 11.00 en 14.00 uur. Wilt u een belafspraak met de huisarts? Geef dit vóór 11.00 uur door aan de assistente, dan wordt u dezelfde dag teruggebeld. Daarnaast kun u online via de Patiëntenomgeving zelf een telefonische afspraak inplannen.

Assistentenspreekuur

Onze assistentes verrichten medisch-technische handelingen, onder meer uitstrijkjes maken, oren uitspuiten, wratten aanstippen, bloeddruk meten, bloedsuikercontroles, injecties en wondverzorging. U kunt voor het assistentenspreekuur telefonisch een afspraak maken tussen 8.00 en 11.00 uur.

E-consulten

Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is? Dan kunt u ook online veilig een bericht naar ons sturen, een e-consult. U kunt uw vraag stellen door in te loggen via de Patiëntenomgeving.

Huisbezoeken

Mocht u niet naar de praktijk kunnen komen, dan kan de huisarts een huisbezoek afleggen. Wij verzoeken u voor 10.00 uur contact op te nemen met de assistente.

Herhaalrecepten

Heeft u medicijnen nodig die u langdurig gebruikt en die eerder door de huisarts zijn voorgeschreven? Dan kunt u online uw herhaalrecepten aanvragen door in te loggen via de beveiligde Patiëntenomgeving.

Of u spreekt de receptenlijn in (24 uur per dag bereikbaar via het keuzemenu op de telefoonlijn van uw huisarts) of u levert uw lege doosjes in bij de balie. Als u voor 11.00 uur inspreekt kunt u de volgende (werk)dag uw recept ophalen bij de apotheek.

Aanvullend zorgaanbod

  • Ketenzorgprogramma’s uitgevoerd door de praktijkondersteuner voor DM, CVRM en COPD/astma
  • Stoppen met Roken en Leefstijl adviezen en coaching via de praktijkondersteuner
  • Ouderenzorg: screening en preventie en polyfarmacie via de praktijkondersteuner en kaderhuisarts Lieke Cremers.
  • Spreekuur voor praktijkondersteuner GGZ voor psychische klachten
  • Huisarts Lenneke Heeffer heeft ruime ervaring met asielzoekers
  • Mogelijkheid tot aanvraag van een consult in aanwezigheid van een tolk
  • Plaatsen van spiraaltjes, implanon, dermatoscopie en het verrichten van kleine ingrepen
  • Maatschappelijk werk, Gezond Noord en diëtiste houden wekelijks spreekuur in de praktijk
  • Wij doen mee met het project Krachtige basiszorg. Daarmee kunnen we als dat nodig is extra tijd inplannen voor een gesprek. In dit gesprek bekijken we uw probleem in een ruimere context om u op die manier hopelijk beter te kunnen helpen.