Huisartsen om de Hoek, Huisartsenpraktijk Heeffer en Cremers
Header afbeelding
Huisartsen om de Hoek
Bremstraat 5 1031EK
Amsterdam

Over Huisartsen om de Hoek

Sinds 2019 zijn Lenneke Heeffer en Lieke Cremers de huisartsen van ‘Huisartsen om de Hoek’. Onze zorg kenmerkt zich door een betrokken, persoonlijke aanpak in een vertrouwde omgeving. We geloven dat ieder mens uniek is: wat werkt voor de één om gezonder te worden, kan ook werken voor een ander, maar het is niet hetzelfde. Graag kijken we samen met u als patiënt wat nodig is voor uw gezondheid en helpen we bij het vinden van oplossingen. Daarbij hebben we oog voor u, uw omgeving en we houden rekening met andere factoren die mee kunnen spelen. Zoals de thuissituatie of werk/privébalans.

Huisartsen om de Hoek levert goede, professionele zorg volgens de meest recente standaarden en wetenschappelijke richtlijnen vanuit de gezondheidszorg. Alles wat gedeeld wordt, is in veilige handen. We zijn een opleidingspraktijk voor huisartsen in opleiding van UMC Amsterdam.

Huisarts Lieke Cremers

Huisarts Cremers

Sinds 2009 ben ik huisarts en heb de afgelopen jaren in Amsterdam en omstreken gewerkt als huisarts, onder andere in Amsterdam-Noord en Amsterdam-West. Met veel plezier heb ik in 2019 samen met dokter Heeffer de praktijk van Dokter Bruce overgenomen.

Ik woon in Amsterdam Zuid met mijn drie zoons en man. Graag kom ik op de fiets naar de praktijk. In 2015 heb ik een extra opleiding in ouderenzorg afgerond, de kaderopleiding ouderengeneeskunde. Naast mijn werk als huisarts geef ik onderwijs over ouderenzorg en advies aan de zorggroep ROHA. Tot en met 2023 heb ik daarnaast bij de huisartsenposten Amsterdam voor de afdeling kwaliteit gewerkt.

Aanwezig in de praktijk op maandag, dinsdagochtend en donderdag. Woensdag om de week.

Huisarts Lenneke HeefferHuisarts Heeffer

Al sinds 2011 werk ik met veel plezier in de praktijk in de Bremstraat. Het is fijn om samen met dokter Cremers de praktijk te runnen. De meeste patiënten ken ik inmiddels goed en dat vind ik erg prettig. Het is fijn dat de mensen in de buurt ons goed weten te vinden en dat we de zorg kunnen leveren die iedereen nodig heeft. Daarom werk ik ook graag samen met de fysiotherapeut, diëtiste of het maatschappelijk werk.

Ik woon in Amsterdam Oost bij de ringdijk met mijn man en zoon en dochter. Afgelopen jaren heb ik naast het werk in de praktijk medisch onderzoek gedaan bij mensen die in Nederland asiel aanvragen. Ook daar kwam ik mensen tegen met een niet-Nederlandse achtergrond net als in de praktijk. Dat maakt mijn werk als huisarts in deze wijk ook boeiend.

Aanwezig in de praktijk op dinsdag, donderdagochtend en vrijdag. Woensdag om de week.

Lees meer over ons team