Afwezigheid huisarts – Huisartsen om de Hoek – Amsterdam
Header afbeelding
Huisartsen om de Hoek
Bremstraat 5 1031EK
Amsterdam

Afwezigheid huisarts

Voorjaarsvakantie dicht

De praktijk is gesloten van 19 t/m 23 februari. Voor klachten die niet kunnen wachten tot na onze vakantie kunt u contact opnemen met de waarnemende praktijken volgens de letterindeling van de eerste letter van uw achternaam:

A – K   Noord Huisartsen, Wingerdweg 28, 020 – 636 04 13

L – Z    Dr. Gietema, Heimansweg 21, 020 – 636 01 01 

 

Huisartsenpost Amsterdam

Voor spoedeisende hulp buiten werktijden, in het weekend en op feestdagen kunt u bellen met de huisartsenpost Amsterdam. Na telefonische overleg kunt u terecht bij de huisartsenpost. Let op: dit is uitsluitend voor spoedeisende hulp, die niet kan wachten tot uw eigen huisarts weer beschikbaar is. Ga naar www.huisartsenpostenamsterdam.nl voor meer informatie en het telefoonnummer.

Moet ik naar de dokter?

Weet u niet zeker of het spoed is? U kunt kijken of u echt een huisarts nodig heeft of dat het kan wachten tot de volgende werkdag op moetiknaardedokter.nl. Aan de hand van een paar korte vragen, weet u binnen 1 minuut of u naar de dokter moet.

Vakantie en nascholing

De huisartspraktijk is enkele weken per jaar gesloten in verband met vakanties. Ditzelfde geldt voor nascholingen van ons team. Als de praktijk gesloten is, hoort u via ons antwoordapparaat welke huisarts voor u beschikbaar is om u te helpen. Luister het hele bandje af voordat u een huisartsenpraktijk belt. Ook op de website en de deur van onze praktijk vermelden wij welke huisartsenpraktijk(en) voor ons waarneemt.