Patiëntenomgeving – Huisartsen om de Hoek – Amsterdam
Header afbeelding
Huisartsen om de Hoek
Bremstraat 5 1031EK
Amsterdam

Patiëntenomgeving

Via de online Patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag veilig en snel contact met ons opnemen. Bijvoorbeeld om een afspraak te maken, een herhaalrecept aan te vragen of een medische vraag te stellen (e-consult). Hieronder vindt u meer informatie hoe het werkt en hoe u zelf een account kan aanmaken.

Account aanmaken

Heeft u nog geen account? Maak via de Uw Zorg Online website of app een account aan. Ga naar de Patiëntenomgeving en klik onderaan op ‘Maak een nieuw account aan’. Doorloop vervolgens de vier stappen. Na het activeren van uw account moet u ons als zorgverlener toevoegen. Daarna koppelen wij u aan ons systeem. U krijgt een bericht van ons als u kunt starten. Dit kan enkele werkdagen duren.

Hulp nodig? Bekijk de gebruikershandleiding van Uw Zorg Online of kijk de instructievideo hieronder:

 

Regel met gemak uw zorg online!

In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Hulp nodig? Bekijk de gebruikershandleiding en de instructievideo’s over het gebruik van Uw Zorg online via de app en de website van uw zorgverlener.

Herhaalrecepten aanvragen

Heeft u medicijnen nodig die u langdurig gebruikt en die eerder door uw huisarts zijn voorgeschreven? Dan kunt u online uw herhaalrecepten aanvragen.

Vragen stellen

Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is? Dan kunt u veilig een bericht naar uw zorgverlener sturen.

Afspraak inplannen

Wilt u een afspraak maken zonder wachttijd aan de telefoon, op een moment dat het u uitkomt? Dan kunt u hiervoor gemakkelijk gebruik maken van de webagenda.

Dossier bekijken

Wilt u inzicht in uw medische gegevens hebben? Dan kunt u online uw dossier bekijken.

Naar patiëntenomgeving

Registreren / inloggen