Gezondheidsinformatie online – Huisartsen om de Hoek – Amsterdam
Header afbeelding
Huisartsen om de Hoek
Bremstraat 5 1031EK
Amsterdam

Gezondheidsinformatie online

Thuisarts.nl

Op thuisarts.nl vindt u betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid, gemaakt en gecontroleerd door artsen zelf. Op internet is veel informatie te vinden over ziekte en gezondheid, maar deze is lang niet altijd juist. De informatie op Thuisarts.nl klopt en is makkelijk te begrijpen. Filmpjes, plaatjes en tekeningen geven extra uitleg. De website is bedoeld voor iedereen die informatie zoekt over gezondheid en ziekte.

Moetiknaardedokter.nl

Weet u niet zeker of u een afspraak met de huisarts moet maken of niet? U kunt kijken of u echt een dokter nodig heeft of dat het kan wachten op moetiknaardedokter.nl. Aan de hand van een paar korte vragen, weet u binnen 1 minuut of u naar de dokter moet én krijgt u meteen advies.

Online patiëntenomgeving

Via de online Patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag veilig en snel contact met ons opnemen. Bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak, aanvragen van een herhaalrecept of het stellen van een medische vraag (e-consult). Kijk hier voor meer informatie hoe het werkt.

Landelijk Schakelpunt (LSP)

Uw huisarts en apotheek houden ieder een eigen dossier over u bij. Hierin staat informatie die belangrijk is voor uw behandeling. Wilt u dat zorgverleners, zoals de huisarts en apotheek, uw medische gegevens elektronisch kunnen delen? Dat kan via het Landelijk Schakelpunt (LSP), maar daar moet u eerst toestemming voor geven. U kunt dit online regelen op volgjezorg.nl. Kijk hier voor meer informatie over het LSP en toestemming geven.

Voedingscentrum.nl

Het Voedingscentrum biedt betrouwbare informatie over voeding. Zoals eten volgens de bekende Schijf van Vijf. Op voedingscentrum.nl vindt u tips en informatie over een gezonde, veilige en meer duurzame voedselkeuze.

GPinfo.nl (English)

At gpinfo.nl you can find reliable and up-to-date information about the healthcare system in the Netherlands. It is part of Thuisarts.nl, an independent website (in Dutch) with health information.