Afwezigheid huisarts – Huisartsen om de Hoek – Amsterdam
Header afbeelding
Huisartsen om de Hoek
Bremstraat 5 1031EK
Amsterdam

Afwezigheid huisarts

Huisartsenpost Amsterdam

Buiten werktijden, in het weekend en op feestdagen kunt u (uitsluitend voor spoedeisende hulp, die niet kan wachten tot uw eigen huisarts weer beschikbaar is) na telefonische contact terecht bij de huisartsenpost. Ga naar  www.huisartsenpostenamsterdam.nl voor informatie en het telefoonnummer. U kunt ook bekijken of u daadwerkelijk een huisarts nodig heeft of dat het kan wachten tot de volgende werkdag op Moet ik naar de dokter.

Dokter Cremers afwezig

Helaas is Dokter Cremers afwezig wegens een enkelbreuk de komende weken, waarschijnlijk tot juni. Ze wordt waargenomen op maandag door Lisanne Schreuder en op donderdagen is Rachel de Vries aanwezig.

 

Vakantie en nascholingen

De praktijk is enkele weken per jaar in verband met vakanties gesloten. Ditzelfde geldt voor nascholingen van ons team. Indien de praktijk gesloten is, hoort u via ons antwoordapparaat welke huisarts voor u beschikbaar is om u te helpen. Luistert u het hele bandje af, alvorens een huisartsenpraktijk te bellen. Ook op de deur van onze praktijk vermelden wij welke huisartsenpraktijk(en) voor ons waarne(e)m(t)en